Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bir ilk; e-gazete!

Bağımsız Kocaeli Gazetesi, kent genelinde bir ilke imza atıyor. Günün önemli haberlerini interaktif birinci sayfa gazete tasarımıyla okuyucularına sunacak olan Bağımsız Kocaeli Gazetesi, özel bir deneyimle karşınızda olacak.

Bağımsız Kocaeli Gazetesi, kent

2019 yılında yayın hayatına başlayan Bağımsız Kocaeli Gazetesi yeni medya alanında önemli bir atılıma imza atıyor. İnternet üzerinden yayın yapan ve yeni kanunun gerekliliklerini yerine getirerek akredite olmayı bekleyen Bağımsız Kocaeli Gazetesi artık her gün, günün önemli haberlerini interaktif birinci sayfa tasarımıyla okuyucularına sunacak. Yeni e-gazete formatında tıklanan her başlık sitedeki kendine özgü olan habere geçiş yapacak.

KLASİK YENİ BİR ARADA

Günün önemli haberlerinin yer alacağı e-gazetemiz sosyal medya platformları Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarımız üzerinden yayınlanacak. www.bagimsizkocaeli.com.tr adresinden erişilecek e-gazete ile Kocaeli’yi ilgilendiren haberler artık sadece birer internet sayfası olmayacak. Klasik gazete ile yeni medyayı harmanlayacak olan Bağımsız Kocaeli’nin e-gazetesi bugün yayın hayatına merhaba dedi.