Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de birçok markette bebek bezleri tükendi

Depremzedeler için bebek maması ve bebek bezi ihtiyacı devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli’de vatandaşlar hem deprem bölgesine hem de ilimize gelen depremzedelere yardım etmek için marketlere koştu. Çoğu markette bebek bezinin kalmadığı görüldü.

Depremzedeler için bebek maması

Nazim Ozgun Erbulan 1Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 10 ili etkileyen deprem nedeniyle Kocaeli’de hem kamu kurumları hem de STK’lar ilk günden itibaren başlattığı yardım seferberliği sürüyor. Bu kapsamda deprem bölgesine çok sayıda TIR ile yardım gönderilirken tahliyelerin başlamasının ardından birçok depremzede de ilimize geldi.

BEBEK MAMASI VE BEZİ

Depremzedelere yardım etmek isteyen vatandaşlar marketlere koştu. Gıdadan giyime, ısıtıcıdan el fenerine birçok farklı kalemde yardımlar toplandı. Yapılan yeni duyurularda giysi, ayakkabı vb. ihtiyacının az olduğu hijyen malzemeleri, bebek maması ve bebek bezi ihtiyacı olduğunun belirtilmesinin ardından vatandaşlar bebek mama ve bezleri için marketlere koştu. Dün akşam itibariyle birçok yerde bebek bezinin kalmadığı görüldü.

bebek bezi