Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bu yıl etkinlikten tasarruf olmayacak!

Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı’nın tasarruf tedbiri kapsamında “İl Tanıtım Günleri, Festivaller, STK Buluşmaları, Yöresel Etkinlikler” hizmet alımını durduruan Kocaeli Büyükşehir, 2024 yılında bu etkinlikler için hizmet alımı ihalesi açtı

Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı’nın

SEBO IMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi, “2024 Yılı İl Tanıtım Günleri, Festivaller, STK Buluşmaları, Yöresel Etkinlikler vs Hizmeti Alımı hizmet alımı” için ihale ilanı yayınladı. 2023 yılında aynı kapsamda yapılacak olan ihale, İçişleri Bakanlığı’nın tasarruf tedbirleri kapsamında iptal edilmişti. Büyükşehir, 2024 yılında bu kalemlerde tasarruftan vazgeçti ve ihale açtı.

14 İL TANITIM GÜNÜ

2024 Yılı İl Tanıtım Günleri, Festivaller, STK Buluşmaları, Yöresel Etkinlikler vs Hizmeti Alımı kapsamında 14 il tanıtım günü için para harcanacak. Diğer yandan Festivaller, STK Buluşmaları, Yöresel Etkinlikler için de bir bütçe ayarlanmış olacak.

İHALE BİLGİLERİ

İhale, 26 Şubat günü saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. Kat adresinde olacak. Açık ihale usulü ile ihale edilecek, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İçişleri Bakanlığı “Tasarruf edin” dedi Kocaeli Büyükşehir ihaleyi iptal etti!