Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de ekmek 5 lira, simit 6 lira oldu

Kocaeli Fırıncılar Odası’nın ekmek ve simit fiyatının artırılmasına yönelik talebi Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) toplantısında kabul edildi. 210 gramı 4 liradan satılan ekmek, 1 Kasım’dan itibaren 210 gramı 5 lira olarak satılacak. 5 liradan satılan 100 gram simidin yeni fiyatı da 6 lira oldu.

Kocaeli Fırıncılar Odası’nın ekmek

Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Muhammet Emin Can’ın haberine göre Kocaeli Fırıncılar Odası’nın ekmek ve simit fiyatının artırılmasına yönelik talebi Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) toplantısında kabul edildi. 210 gramı 4 liradan satılan ekmek, 1 Kasım’dan itibaren 210 gramı 5 lira olarak satılacak. 5 liradan satılan 100 gram simidin yeni fiyatı da 6 lira oldu.

1 TEMMUZ’DA ZAMLANMIŞTI

Kocaeli’de ekmek fiyatı son olarak 1 Temmuz’da zamlanmıştı. 200 gramı 3 TL olan ekmeğin fiyatı 4 liraya yükseltilmişti. Fırıncılar Odası, asgari ücret, doğalgaz ve diğer girdi fiyatlarındaki artışı gerekçe göstererek yeni fiyat talebinde bulundu. Onay sonrası 5 liradan etmek satışı 1 Kasım’dan başlayacak. 100 gramlık simidin de gramajı aynı kaldı ve fiyatı 5 liradan 6 liraya yükseldi.