Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de karantinayı ihlal edenden yurt parası alınacak!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, vatandaşlara uyarıda bulunarak karantina ihlalinde kesilecek para cezasını hatırlattı ve yurtlara gönderilecek şahıslardan yurt ücretinin tahsil edileceğini söyledi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

Koronavirüs tanısı konulan veya karantinada olan kişilerin sık sık karantina ihlali yaptığı haberleri geliyor. Bu kişiler emniyet ve sağlık birimlerinde yeniden karantina uygulamasına alınıyor. Bu ihlallerin önüne geçmek için caydırıcı birtakım tedbiler getirildi. Bu tedbirler arasında para cezası ve ev yerine yurt karantinası olmuştu.

MASRAFLAR TAHSİL EDİLECEK!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bugün yaptığı duyuruda karantina ihlali yapanlardan 3 bin 150 TL para cezası alınacağını söyledi. Yavuz ayrıca ev karantinasını ihlal edenlerin yurtlara gönderileceği ve buradaki masrafların da şahıslardan tahsil edileceğini söyledi.

NE KADAR CEZA KESİLECEK?

Vali Seddar Yavuz, “Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Covid-19 pozitif olup karantina kurallarını ihlal edenlere 3150 TL idari para cezası ve adli işlem yapıldıktan sonra Kyk yurtlarına yerleştirilip masrafları tahsil edilmektedir. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM” dedi.

VALI