Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de komutanlar değişti!

Resmi Gazete’de donanma komutanlığı içerisinde gerçekleştirilen atamalarla ilgili kararlar yayınlandı. Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Mustafa Saygılı oldu.

Resmi Gazete'de donanma komutanlığı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan atama kararına göre; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda 127 general ve amiralin görev yerleri değişti. Bu kapsamda, Kara Kuvvetleri’nde 74 general, Deniz Kuvvetleri’nde 36 amiral ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda 17 generalin görev yerleri ve pozisyonları değişti.Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre, Donama Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, yeniden donama komutanı olarak atandı. Kocaeli‘de görev yapan pek çok komutanın görev yeri değiştirildi.

KOCAELİ’DEN GİTTİLER

Resmi Gazete kararlarına göre Kocaeli’de görev yapan Donanma Kurmay Başkanı Tuğamiral Mehmet Can Okyay Çanakkale’ye, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Emre Sezerler Muğla’ya, Donanma Harekât Başkanı Tuğamiral İsmail Güldoğan yine aynı göreve, 1.Muhip Filo Komutanı ve Yavuz Gemisi Komutanı Tuğamiral Nejat İnanır Ankara’ya atandı.

TERSANE KOMUTANI DEĞİŞTİ

Erdek Balıkesir’de görev yapan Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükatay Donanma Komutanlığı Kurmay Başkanlığı’na atandı. Ankara’da Milli Savunma Bakanlığı’nda görev yapan Tuğamiral Ramazan Özoğul Kocaeli’de Kuzey Görev Grup Komutanlığı’na atandı. Gölcük Tersanesi’nde MSB TGM Gölcük Ters. K. Pl. KŞF. ve DZYN. MD. Olarak görev yapan Tuğamiral Mustafa Saygılı Gölcük Tersane Komutanı olarak görevlendirildi.