Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de o doktor coronayı yendi!

Kocaeli’de görev yapan doktor Ersin Öztürk bir süredir gördüğü corona virüsü tedavisini başarıyla sonuçlandırdı. Öztürk iyileşerek taburcu edildi.

Kocaeli’de görev yapan doktor

UgYur ENCY min 258Corona Virüsü hızla yayılırken kentimizden de üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce Özel İlgi Çocuk Hastanesi ortaklarından olan çocuk doktoru Ersin Öztürk’ten de üzücü haber gelmiş, Öztürk’ün corona virüsüne yakalandığı öğrenilmişti. Bir süredir tedavi altında olan Öztürk hastalığı yendi. Bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Öztürk taburcu edildiğini duyurdu.

İYİ Kİ VARSINIZ…

Ersin Öztürk’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Maalesef tüm dünyayı etkileyen Covid-19 beni de enfekte etmişti. Zorlu bir tedavi süreci sonunda önce Allah’ın izni, sonra sevdiklerimin duası ile bu süreci atlattım ve bugün taburcu oldum. Bu süreçte manevi desteğini hissettiğim tüm dost ve akrabalarıma teşekkürler. Benimle üzülen, benimle bu dertleri paylaşan birilerinin olması bu süreci daha kolay atlatmamı sağladı. İyi ki. Varsınız. İnşallah ülke olarak bu sıkıntıyı en kısa sürede atlatacağız.

DR ERSİN ÖZTÜRK

8d9c869a 773a 4709 925b 00041aa32910