Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de öğrenci ve indirimli yolculuk için esnafa destek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı 2. Birleşimi’nde toplu taşımaya öğrenci ve indirimli taşıma için verilen destek 50 Kuruş’tan 1 TL’ye çıkarıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Meclis toplantısına başkan vekili Zinnur Büyükgöz başkanlık yaparken 22 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında tüm kararlar komisyonlardan ortak bir şekilde geldiği için 7 dakikada toplantı bitti.

VATANDAŞ İSTERSE UÇAKLA GÖNDERECEK

CHP’li Engin Taşdemir: “Bizim bildiğimiz 400 kilometreye kadar cenaze için araç gönderiyorduk. Vatandaş isterse uçakla gönderebilecek. “ dedi. Taşdemir ayrıca bu konuda açıklama isterken Balamir Gündoğdu konu hakkında cevap vererek: “Önceden cenazeleri uçakla gönderiyorduk. 20 gün önce alınan kararla artık cenaze araçları ile nakil yapacağız. Yeni araç kiralama için 6 aracın alım sürecini başlattık. “ dedi.

ULAŞIMDA DESTEK 1 TL OLDU

Plan ve Bütçe Komisyonu ile Ulaşım Komisyonu’nun, 2022 yılında uygulanacak yeni öğrenci ve indirimli yolculuk destek ödemesi miktarının belirlenmesi ile ilgili ortak raporu oybirliği ile kabul edildi. Rapora göre ulaşımda indirimli taşıma için 50 kuruş olan destek ödemesi 1 TL’ye çıkarıldı.