Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de ölen vatandaşa cayma bedeli cezası kestiler!

Kocaeli’de Türk Telekom operatörü ölen bir vatandaşa 250 TL cayma bedeli cezası kesti. Ölüm evraklarını kuruma sunduğunu söyleyen vefat eden vatandaşın oğlu ise duruma isyan etti.

Kocaeli'de Türk Telekom operatörü

SEBO min 16Telefon operatörleri, her geçen gün farklı bir skandala imza atmayı sürdürüyor. Bu seferki skandalın adresi Kocaeli oldu. Kocaeli‘de bir vatandaş, babasının vefatı üzerine hattını annesinin üzerine almak istedi. Ölüm kağıtları ve gerekli evrakları Kocaeli’deki bir Türk Telekom bayiine götürdü. Kendisine cayma bedeli alınmayacağı söylendi. Ancak ilk faturada 250 TL cayma bedel yansıtıldı.

250 TL CAYMA BEDELİ!

Bu duruma isyan eden Engin adlı vatandaş, “Babamın vefatı üzerine hattı annemin üzerine almak istedik. Kocaeli çarşıdaki Türk Telekom bayisine bu işlemi gerçekleştirirken cayma bedeli olmaz değil mi diye ısrarla sormama rağmen, ilk faturaya ek olarak hemen 250 TL cayma bedeli yansıtılmış. Ya yapmayın Allah aşkına bir sürü ölüm Kağıtları sunuldu sizlere, hat kapanacağı için bu işlemi bize zorunlu tuttunuz sonra cayma bedeli yansıtıyorsunuz. Ben size dava açsam, faizle geri ödersiniz siz de biliyorsunuz. Neden yapıyorsunuz?” dedi. Sebahattin AYDIN

İŞTE VATANDAŞA GÖNDERİLEN FATURA

Kocaelide olen vatandasa cayma bedeli cezasi kestiler