Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de tatbikat kapsamında sirenler test edilecek

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84.Yıldönümü münasebetiyle 10 Kasım’da çalınacak sirenler pazartesi günü test edilecek.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün

Kocaeli Valiliği‘nden yapılan açıklamada, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82.Yıldönümü münasebetiyle her yıl olduğu gibi, bu yılda 10 Kasım 2020 tarihinde saat 09.05’de İl ve İlçelerimizde kurulu bulunan bütün ikaz ve alarm sistemleri ile diğer kuruluşların sirenleri 2 (iki) dakika süre ile (düz siren) şeklinde çaldırılacaktır.

7 KASIM GÜNÜ

Bu nedenle ilimiz genelinde siren sistemlerinin test edilmesi için 07 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 10.00 itibariyle deneme amacıyla sirenler çaldırılacaktır” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOKİ, Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 64 ilde 20 bine
Sıradaki Haber TOKİ Kocaeli konut satışı için düğmeye bastı: Toplam 423 daire için şartlar belirlendi!