Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de yeni haftanın havası böyle geçecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada Kocaeli’deki hava tahmin raporunu açıkladı. Meteorolojiye göre, Kocaeli yeni haftayı parçalı bulutlu bir havayla başlayıp, sağanak yağmurlu bir havayla kapatacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’deki hava tahmin raporunu yayınladı. Pazartesi, parçalı bulutlu bir havayla yeni haftaya başlayacak, Kocaeli’de yağmurun da etkisini göstermesi bekleniyor.  Pazartesi günü parçalı bulutlu bir havanın olacağı Kocaeli’de hava sıcaklığının en yüksek 24 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 13 derece olacağı tahmin ediliyor.

PAZARTESİ PARÇALI BULUTLU

Meteorolojinin verilerine göre, Salı günü ise şehirde yağış var. Salı günü gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği şehirde, sıcaklığın en yüksek 24, en düşük de 15 derece olacağı meteorolojinin verilerine yansıdı. Salı gününü yağışlı geçirecek Kocaeli’de çarşamba günü ise parçalı bir hava beklenirken; sıcaklıkların ise en yüksek 28, en düşük de 18 olması bekleniyor.

PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ SAĞANAK VAR

Kocaeli’de Perşembe ve Cuma günü ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günü Kocaeli’de en yüksek 27 derece, en düşük de 18 derece sıcaklık olacağı tahmin edilirken; Cuma günü ise termometrelerin en yüksek 21 derece, en düşük de 14 derece olacağı tahmin ediliyor.