Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de yeni haftanın havası nasıl geçecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada Kocaeli’nin hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin yayımladığı verilere göre, Kocaeli’yi yeni haftada yağmurlu bekliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’nin hava tahmin raporunu duyurdu. Meteorolojinin verilerine göre, Kocaeli’de yeni haftada yağmurlu havanın hakim olması beklenirken, sıcaklıkların ise 14-24 derece arasında değişecek.

Meteorolojinin açıkladığı veriler doğrultusunda yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi ile birlikte yağmur, hafta sonundaki etkisini devam ettirecek. Sıcaklıkların en düşük 14, en yüksek 20 derece olması yönünde tahminde bulunan meteoroloji, Salı gününe ise gök gürültü ve sağanak yağışlı bir hava uyarısında bulundu. Meteorolojideki verilere göre, il genelinde en yüksek 19 derece, en düşük de 15 derece sıcaklık bekleniyor. Çarşamba günü de yağmurun süreceği haftada, termometreler 16 derece ile 20 derece arasında değişim gösterecek.

PERŞEMBE VE CUMA BULUTLU

Perşembe günü Kocaeli’yi terk etmesi beklenen yağışlı hava yerini bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklıkların en yüksek 22 dereceyi görmesi beklenen Kocaeli’de, en düşük sıcaklığın ise 14 derece olması tahmin ediliyor. Kocaeli’de cuma günü ise bulutlu havayla beraber sıcaklık değerleri de değişecek. Termometre en yüksek 24, en düşük de 14 dereceyi görecek.