Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de yeterliliği olmayan firmaya ihale verdiler

Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun Elektronik Güvenlik Kamera Sistemi IP Dönüşüm Projesi 65 Kalem Mal Alımı ve Montaj İşi alımı ihalesine katılım sağlayan firmanın yeterli kriterleri sağlamadan ihaleyi kazandığı ortaya çıktı. Şikayet üzerine ihale iptal edildi.

Kocaeli 1 Nolu F

Nazim Ozgun Erbulan 1Adalet Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Cezaevi Müdürlüğü 5 Eylül 2022 tarihinde Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun Elektronik Güvenlik Kamera Sistemi IP Dönüşüm Projesi 65 Kalem Mal Alımı ve Montaj İşi alımı için ihaleye çıktı. İhaleyi İzmirli firma olan Teleone Bilgi ve İletişim Hizmet. San. ve Tic. Ltd. Şti kazandı. İhaleye teklif veren Securitas Teknoloji Hizmetleri Şirketi ise ihaleyi kazanan şirketin teklifinin ihaleye ilişkin yeterli kriterleri sağlamadığı gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılması talebinde bulundu.

“DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILMALI”

İdare başvuruyu reddederken söz konusu şirket Kamu İhale Kurumu’na aynı gerekçelerle başvuruda bulundu. Kamu İhale Kurumu yaptığı incelemenin ardından “ihaleyi kazanan Teleone Bilgi ve İletişim Hizmet. San. ve Tic. Ltd. Şti.nin teklifinin değerlendirme dışı bırakılması ve bu aşamadan sonraki işlemlerin mevzuata uygun olarak yeniden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.” ifadelerine yer verdi. İhale, geçtiğimiz hafta iptal edilirken kurumun yeniden ihaleye çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.