Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de suya yüzde 40 zam!

İSU Genel Müdürlüğünün 2023 yılı Birinci Olağan Genel Kurulu’nda suya zam kararı çıktı. Kocaeli’de su zammı aylık olarak faturalara yansıyordu. Bugün suya yüzde 40 zam geldi.

İSU Genel Müdürlüğünün 2023

İSU Genel Müdürlüğünün 2023 yılı Birinci Olağan Genel Kurulu, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi, Akçakoca Oditoryum Salonu’nda yapıldı. Bu genel kurulda faaliyet raporları sunumu yapıldı. 2022 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülerek karara bağlandı. İSU Genel Müdürlüğü 2022 Yılı Bilanço, Kesin Hesap, Taşınır Kesin Hesabın görüşülerek karara bağlanması ve Denetçiler Raporu’nun okunması işlemleri de gerçekleştirildi.

YÜZDE 40 ZAM GELDİ

Öte yandan genel kurulda Kocaeli için su zammı da gündeme geldi. Görüşülen maddelere göre Kocaeli’de meskende su fiyatları 10 metreküpe kadar 15.25 tl, 10 metreküpten sonra 27.83 liraya çıkarılması talep edildi. Böylece Kocaeli’de su fiyatlarına yüzde 40’lık bir zam gelmiş oldu. Normalde 1 metreküp suyun maliyetinin 18.43 lira olarak hesaplandığı Kocaeli’de aradaki fark ise sanayi nin su fiyatlarına yansıtılarak bu yükü sanayinin kaldırması sağlanacak.