Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’deki dev turistik tesise banka el koydu! 397 milyon TL’ye satılacak!

Çayırova ilçesinde buluna n 12 katlı Ramada Plaza Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarıldı. Otel 397 milyon 352 bin 500 TL’ye satılacak!

Çayırova ilçesinde buluna n
SEBO İMZA

Türkiye’nin ekonomik atmosferine irili ufaklı tüm işletmeler dayanmakta güçlük çekiyor. Kocaeli’de icra dosyaları, banka takipleri ve haciz işlemleri artıyor. Son olarak Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunan 12 katlı 25 dönümlük dev tesis Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarıldı. Ramada Plaza olarak hizmet veren otel 397 milyon 352 bin TL’ye satılacak.

TESİS ÖZELLİKLERİ

10 bin 11 metrekare yüzölçümlü arsa Üzerinde 12 Kattan Oluşan Toplam 27 bin 985 metrekare Kapalı Alanlı 184 Odalı Kiracılı Otel Binası (Arsasından 68114/1000011 Hissesi Belediye Adına Tescillidir) (Bedele Makine, Mobilya Ve Tefrişat Dahil Değildir)(Bu gayrimenkulümüz, sadece peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Ancak, kredi kullanmak suretiyle alınması durumu da peşin olarak kabul edilir.)

NASIL TEKLİF VERİLİR?

Bu gayrimenkule teklif vermek için tüm Ziraat Bankası Şubeleri, İnternet Bankacılığı ve Mobil uygulama üzerinden başvurabilirsiniz. Gayrimenkulü görmek için ilgili Şube ile irtibata geçebilirsiniz. E-Satış sitesini e-satis.ziraatbank.com.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz.