Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’deki müdürlükte personele usulsüz para ödediler..!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün bir personele usulsüz olarak 4 defa seyyar görev tazminatı ödediği ortaya çıktı.

Kocaeli Çevre ve Şehircilik

Ugur ENC minSayıştay denetçileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2019 yılı raporunda Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün bir personele usulsüz olarak 4 defa seyyar görev tazminatı ödediğini ortaya çıkardı. Denetçiler raporlarında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “01.01.2019-31.12.2019 tarihleri arasında seyyar olarak görev verilebilecek memur ve işçi personelin unvanları, sayıları ve bu doğrultuda döner sermayeden ödeme yapılabilecek gün sayılarına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığınca vize edilen cetvellere göre, İdare; mühendis, mimar, jeomorfolog, şehir plancısı, biyolog, tekniker, uzman, teknisyen, fen memuru, teknik ressam, kimyager ve şoför unvanlarındaki memur personele seyyar görev tazminatı ödeyebilecektir.

HAK ETMEDEN SEYYAR GÖREV TAZMİNATI

Yapılan incelemede Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından vize edilen cetvellerde bulunmayan il müdürü, il müdür yardımcısı, şube müdürü, araştırmacı, veri hazırlama ve kontrol işletmeni gibi unvanlarda çalışan memurlara mevzuata aykırı olarak seyyar görev tazminatı ödendiği tespit edilmiştir.”