Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili Dila hem sporda hem sınavda yıldız oldu

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün alt yapılarından yetişerek uzun yıllar yarışmacı guruplarında Kocaeli’mizi temsil eden başarılı jimnastikçilerimizden, aynı zamanda takım kaptanı Dila Altundal 2021 yılı YKS üniversite giriş sınavında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 266.’sı oldu…

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün alt

Ailesinin büyük emek ve çabalarıyla 5 yaşında Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün himayelerinde spor hayatına başlayan Dila Altundal aynı zamanda kulüp tarihinin ilk 2 sporcusundan biri olarak Kocaeli jimnastik ve spor tarihinin ilklerinden oldu. Kocaeli Cimnastik Kulübü’nde okullar arası, kulüpler arası müsabakalarda önemli başarılara imza atarak madalyalar kazanan Dila Altundal, Kocaeli jimnastik tarihinde de ilk kez Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa’nın en prestijli yarışmalarından olan Plovdiv Cup’ta ter dökmeyi başardı.

TOLGA HAVUÇ’TAN ÖVGÜ

Sonuçlar açıklanır açıklanmaz ailesini arayarak Dila’yı ve ailesini tebrik eden Kocaeli Cimnastik Kulübü Başkanı ve Baş antrenörü Tolga Havuç, “Dila’mızı gönülden tebrik ediyorum. Her daim kendisiyle çalışmaktan büyük bir keyif aldığım sporcularımızdan oldu. Aynı zamanda kendisine kaptanlık ünvanı verdiğim, ahlakıyla, dürüstlüğüyle ve arkadaşlarıyla olan ilişkileriyle her zaman örnek bir jimnastikçimiz olmuştur.

TÜRKİYE DERECELİ

Sporcumuzun eğitim hayatındaki başarısı da bizlere onur ve gurur verici bir tablo oldu. Branşımız gereği adeta elimizde büyüyen sporcumuz Dila’ya üniversite hayatında başarılar diliyorum. Hem bir antrenörü olarak hem de bir ağabeyi olarak her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Dila artık Türkiye dereceli üniversiteli bir jimnastikçi. Evlatlarının eğitim ve spor hayatına çok önem ve emek veren Dila’nın babası Cengiz ağabeyi, annesi değerli Ayfer ablamı da gönülden tebrik ediyorum.’’dedi.

Bulgaristan Plovdiv Cup Avrupa Sampiyonasi Dila Altundal tolga havuc