Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili öğrenci Ukrayna’da mahsur kaldı

Kocaeli’nin Körfez ilçesindede ikamet eden ve diş hekimliği okumak için Ukrayna’nın Kiev kentine giden Türk öğrenci mahsur kaldı

Kocaeli'nin Körfez ilçesindede ikamet

Körfez’de ikamet eden ve diş hekimliği okumak için Ukrayna’nın Kiev kentine giden Türk öğrenci mahsur kaldı. Yaşanan savaş nedeniyle zor şartlar altında kalan ve Kiev’de mahsur kalan öğrenci Didem Açıkgöz; Türk Devleti’nin acilen kendilerine ulaşarak yardım etmesini ve buradan acilen tahliye edilmesini istedi. Kızının can güvenliğinden endişe duyan Didem Açıkgöz’ün annesi Semra Özdemir Işık ise, Türk Hükümetine seslenerek, kızlarının Türkiye’ye getirilmesini istedi ve yaşanan savaştan dolayı kızının ve diğer Türk Öğrencilerinin mağdur ve perişan olduğunu söyledi.

ÜLKEMİZ HALA ADIM ATMADI

Anne Semra Özdemir Işık, “Kızımızın mahsur kaldı. Yaşanan savaştan dolayı kızımız bulunduğu yerden dışarı çıkamıyor. Acilen Türk Hükümeti’nin harekete geçerek, kızımı ve diğer Türk öğrencilerini tahliye etmesini istiyorum. Bütün ülkeler vatandaşlarını ülkelerine götürdü; ülkemiz hala bir adım atmadı.” dedi.