Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili siyasetçilerin uçağı inemedi!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i taşıyan uçak ağır risk nedeniyle Sabiha Gökçen’e inemedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve İYİ Parti Genel Başkanı

UgYur ENCY min 163CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de içinde bulunduğu uçak, ağır risk nedeniyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inemeyerek Ankara’ya geri dönmek zorunda kaldı. Hatırlanacağı üzere 177 yolculu İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolarına ait uçak pistten çıkmış, yaşanan faciada 3 kişi hayatını kaybetmiş ve çok sayıda yolcu yaralanmıştı. Yaşanan gelişmenin ardından bir faciaya daha sebebiyet verilmemesi amacıyla tedbir alındı.

TAHSİN TARHAN DUYURDU

Yaşanan gelişmeyi ise CHP Kocaeli Milletvekili Tarhan duyurdu. Milletvekili Tahsin Tarhan,  “Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapacağımız İYİ Parti Genel Başkanı Sn.Meral Akşener’inde içinde bulunduğu uçak Atatürk Havalimanı’nda pist kapatıldığı için ağır risk altında Ankara’ya geri döndürüldü. Ayıptır!” ifadelerini kullandı. Tarhan bir sonraki mesajında da, “Zor şartlarda Ankara’ya indirilen uçakta bulunan başta İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener ve tüm yolculara büyük geçmiş olsun” şeklinde yorumda bulundu.

TAHSIYNTARHANPAYLASIYM min

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra’da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize
Sıradaki Haber Kandıra’da tüm plajlarda denize giriş yasaklandı