Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili tur firmasına ihale yasağı!

Getur Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 yıl süre ile bütün kamu ihalelerinden men edildi. Firma sahibi Harun Karabel’e de ihale yasağı getirildi.

Getur Seyahat Sanayi ve
ugur

Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğü ile İstanbul Bölge Müdürlüğü Kocaelili tur firması Getur Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni Hazine ve Maliye Bakanlığı’na şikayet etti. Firmanın katıldığı bir ihalenin şartlarını yerine getirmediğini ifade eden DMO yetkililerinin şikayeti üzerine bakanlık bugün kararını açıkladı. Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre Getur firması 1 yıl süre ile bütün ihalelere katılmaktan men edildi. İhaleye katılması men edilen sadece firma olmadı. Firmanın sahibi Harun Karabel de 1 yıl süre ile ihalelere katılamayacak.

KAMU İHALELERİNE GİRİYORDU

Getur firması özellikle Gebze ve çevre ilçelerde kamu ihalelerinde sıkça kendini gösteriyordu. Firma Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 Eylül 2022 tarihinde davet usulü ile gerçekleştirilen “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Özel Eğitim Öğrencileri ve Rehber Personel Taşınma İşi”ni ve “KİGEM Kursları Kültür Gezisi Hizmet Alımı” adıyla Darıca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 5 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen ihaleyi de kazanmıştı.