Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 3 – Uşakspor 0

Kocaelispor, deplasmanda karşılaştığı Uşakspor’u 3-0 mağlup etti. Kocaelispor, üç haftanın ardından aldığı galibiyetle üç puanın sahibi oldu

Kocaelispor, deplasmanda karşılaştığı Uşakspor’u

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaelispor 5 haftada 3 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 9 puan topladı. Uşak deplasmanı öncesinde 4.sırada yer alan temsilcimiz, bu maçı kazanarak zirve takibini sürdürmek için sahaya çıktı.

Kocaelispor maça çok iyi başladı. Maçın 3. dakikasında Mehmet Yılmaz topu ceza sahsına gönderdi, Samed Ali Kaya’nın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Golden sonra Kocaelispor oyunun kontrolünü elinde tutmak isterken Uşakspor peş peşe Kocaelispor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Uşakspor adına en tehlikeli pozisyon ise maçın 20. dakikasında yaşandı. Ceza sahasına gelen topa Muzaffer Kahriman vurdu, Gökhan son anda topu çıkarmayı başardı. 30. dakikada ise ceza sahsına yapılan ortaya bu kez İbrahim kafa ile vurdu, Kocaelispor kalecisi Gökhan topu bir kez daha çıkardı. Kocaelispor’un rakip kalede pozisyona girmekte oldukça zorlandı. Maçın ilk yarısı Kocaelispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kocaelispor ikinci yarıya da çok hızlı başladı. İlyas Kubilay’ın gönderdiği topta Tayfun Aydoğan kaleci ile karşı karşıya kaldı, kalecinin üstünden giden top Uşakspor ağlarına gitti. Golden sonra Kocaelispor ilk yarıda olduğu gibi erken bulduğu golün ardından oyunun temposuzunu düşürmeye çalıştı. Uşakpor’un atak geliştirmeye çalıştığı dakikalarda sahneye İlyas Kubilay çıktı. Yaklaşık 25 metreden harika bir vuruş yapan İlyas Kubilay, Kocaelispor’un üçüncü golünü attı. Maçta başka gol olmayınca, Kocaelispor üç haftanın ardından aldığı galibiyetle üç puanın sahibi oldu.