Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 5 yedi, Ak Partili vekil Trabzonspor’a koştu!

Kocaelispor dün kendi evinde Denizlispor’a mağlup oldu. Kocaeli’nin Ak Partili milletvekili Emine Zeybek o saatlerde Trabzonspor kulübünü ziyaret ediyordu.

Kocaelispor dün kendi evinde

Uğur EnçKocaelispor’un en büyük derdi Kocaelili olmayan, Kocaelisporlu olmayan yöneticileri. Bu dert sadece Kocaelispor’da değil, Kocaeli’nin genelinde mevcut. Daha önce Trabzonsporlu olduğu bilinen Kocaelispor’da da yöneticilik yapan bir isim Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) hakaretler etmişti. Bu olay gündem yaratmıştı. Dün de Kocaelispor taraftarlarını derinden yaralayan bir olay yaşandı.

Emine Zeybek TrabzonsporTEPKİ TOPLADI

Kocaelispor kendi evinde Denizlispor’u ağırladı. Yeşil siyahlı temsilcimiz 5-1 mağlup oldu. O saatlerde Kocaeli’nin Ak Partili milletvekili Emine Zeybek Kocaeli’de Kocaelispor’a destek olmak yerine doğum yeri olan Trabzon’da Trabzonspor’u ziyaret ediyordu. Trabzonspor’a destek olan, Kocaeli’nin mağlubiyetini ise umursamayan Emine Zeybek’in başka Ak partili vekillerle Trabzonspor ziyareti bordo mavili takımın resmi internet sitesinden de yayınlandı.

Kocaelililer 5-1’lik mağlubiyet sonrasında büyük acı yaşarken Emine Zeybek’in Trabzon’da gülümseyerek kameralara poz vermesi tepki topladı.

Kocaelispor dün kendi evinde Denizlispor’a mağlup oldu. Kocaeli’nin Ak Partili milletvekili Emine Zeybek o saatlerde Trabzonspor kulübünü ziyaret ediyordu.