Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’a ateş püskürdü!

Kocaelispor delegesi de olan İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar yeşil siyahlı kuılübün kongresi sonrasında zehir zemberek bir açıklama yayınladı.

Kocaelispor delegesi de olan

Kocaelispor delegesi de olan İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar yeşil siyahlı kuılübün kongresi sonrasında zehir zemberek bir açıklama yayınladı. Bahadır Yaşar açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kocaelispor kongresinde Siyasilerden destek istemişsiniz ve İzmit Belediye Başkanı Sn. Fatma Kaplan Hürriyet’e sadece gülümseme desteği verdi demişsiniz.

HAZİRUN LİSTELERİ NEDEN VERİLMEDİ?

Bir Kocaelispor kongre üyesi olarak soruyorum bugün gerçekleşen Mali Kuruldan neden haberimiz YOK? Beğenmediğiniz Bahri Başkan döneminde tüm üyelere mesaj yoluyla bildirilen kongre tarihi sizin tarafınızdan neden bildirilmedi? Hazirun listelerini ne zaman askıya çıktınız ve biz delegasyonun bundan neden haberi olmadı ? Siyasilerden destek kısmına gelince Akp hariç hangi Siyasi Parti İl Başkanına gittinizde yönetime isim vermesini söylediniz? Kocaelispor Şampiyonluk kutlamalarına hangi siyasi partiyi davet ettiniz?

BİRLİKTE YÖNETELİM

Logomuzdaki Güneş sembolünü sırf İYİ Parti’nin logosuna benziyor diye neden çıkardınız? Kocaelispor’un güneşi İzmit Körfezinden doğuyor bunu unutmayın efendiler. Kendiniz çalıp kendinizin oynadığı bir takım, kulüp yarattınız sizden olmayanlara laf vurmayın. Ya işinizi yapın ya da o koltuktan kalkın KOCAELİSPOR Kocaeli Siyasetinden üstündür. Malesef ki Türkiye Süperliginde bulunan bütün takımlar siyasete bulaşmışken siz o siyasi ellerinizi çekin Kocaelispor üzerinden ve Kocaeli Halkı olarak hep birlikte yönetelim kentin takımını. Tabi yerse…!”