Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye denizden giriş çıkış da yasaklandı!

Kocaeli İl Pandemi Kurulu, pandemi süresince Kocaeli’ye deniz yoluyla giriş çıkışları ve özel tekne ile il sınırlarında dolaşılmasını da yasakladı

Kocaeli İl Pandemi Kurulu,

SEBO min 323Cumhurbaşkanlığı kararı ile giriş çıkışların yasaklandığı illerden biri de Kocaeli. Kocaeli İl Pandemi Kurulu şehre karadan giriş çıkışların yanı sıra bugün de denizden giriş çıkışları yasakladı. Öte yandan içerisinde özel tekneler ile seyir yapmak da pandemi boyunca yasak kapsamına alındı.

PANDEMİ SÜRESİNCE YASAK

Kocaeli Valiliği tarafından duyurulan bu kararda şu ifadeler yer aldı: “İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, deniz yolu ile Kocaeli’ne giriş ve çıkışın, il sınırları içerisinde özel tekneler ile seyir yapmanın pandemi süresince yasaklanmasına, karar verilmiştir.

İL DIŞINDAN GELEN BALIKÇI TEKNELERİ…

İl dışından gelen ticari faaliyette bulunan balıkçı teknelerinin nakliye belgelerini beyan etme zorunluluğu olup ilgili tekne personelinin tekne dışına çıkmasına ve liman içerisine girmeleri yasaklanmıştır ve ilimizden ayrılacak balıkçı tekneleri de bu uygulamaya tabi olacaklardır.”

kocaeli valiliYi