Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye kuvvetli yağış uyarısı!

Kocaeli Valiliği kent genelinde kuvvetli yağış yaşanacağını belirterek uyarıda bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamada yağışların yarın sabahtan itibaren etkili olacağını belirtildi.

Kocaeli Valiliği kent genelinde

Kocaeli Valiliği kent genelinde kuvvetli yağış yaşanacağını belirterek uyarıda bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ” Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da kuvvetli (20-50 kg/m2) yağmur ve sağanak, Marmara’nın doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kuvvetli (5-20 cm) kar yağışının olacağı bildirilmiştir.

ULAŞIMDA AKSAMA VE SU BASKINI

Bölgemiz genelinde 11.03.2021 Perşembe günü saat:06:00’da başlayarak akşam saat:19:00’a kadar devam etmesi beklenen olumsuz hava şartlarına bağlı olarak meydana gelmesi muhtemel; ulaşımda aksamalar, su baskını, yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

8 KUVVETİNDE ESECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Batı Karadeniz’de ve Marmara Denizi’nde rüzgarın; 11.03.2021 Perşembe günü doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği ve aynı gün (Perşembe) gece saatlerinde etkisini kaybedeceği bildirilmiştir. Fırtınanın meydana getireceği ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”