Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye yasak ne zaman gelecek?

Sağlık Bakanlığı yeni risk haritasını yayınladı. 99.18 olan risk katsayımız bu hafta 112.25 oldu. Bu rakamlarla Kocaeli yeniden sokağa çıkma yasağı ve restoran kafe yasaklarıyla karşı karşıya kalacak. Kocaeli’ye yasak ne zaman gelecek?, Kocaeli’ye yasak geldi mi?

Sağlık Bakanlığı yeni risk

Sağlık Bakanlığı yeni risk haritasını yayınladı. 99.18 olan risk katsayımız bu hafta 112.25 oldu. Bu oranlara göre Kocaeli “Çok riskli” iller arasında girdi. Kocaeli yeniden sokağa çıkma yasağı ve restoran kafe yasaklarıyla karşı karşıya kalacak. Kocaeli’ye yasak ne zaman gelecek?, Kocaeli’ye yasak geldi mi? sorularının cevabı haberimizde.

KOCAELİ’YE YASAK GELECEK Mİ?

15 Mart pazartesi günü değerlendirme yapılacak ve vaka sayısı kırmızıda kalırsa Kafe ve Restoranlar tekrar  kapanacak… Vaka artış hızı normalin üstünde seyreder ise 15 Mart pazartesi günü beklenmeden Vali beyin inisiyatifi  ile ek tedbirler devreye girebilir…

KAFELER VE RESTORANLAR VALİLİK EMRİYLE KAPATILABİLİR

Kurallara uymayan kafe ve restoranlar para cezasının  yanı sıra Valilik emri ile kapanabilir… Bu arada ilçelere bakıldığında Gebze, Darıca ve İzmit’te vaka artış hızı normalin oldukça üstünde..

risk haritasi kocaeli

youtube abone