Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye yeni tedbirler mi geliyor?

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telekonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Ugur ENC minKocaeli’de corona virüsü vaka sayıları her geçen gün artıyor. Önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kentimizde yüzde 30’un üzerinde vaka artışı olduğunu açıkladı. Koca dün gerçekleştirdiği basın toplantısında da Kocaeli’nin yüksek risk taşıyan kentlerden biri olduğunu vurguladı. Kocaeli’de yaşanan virüs sıkıntısı nedeniyle Kocaeli Valiliği teyakkuza geçti.

KOCAELİ VALİSİ SEDDAR YAVUZYAYILIM NASIL ENGELLENECEK?

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz dün valilikte olağanüstü bir toplantı düzenledi. Kocaeli’de görev yapan il ve ilçe sağlık müdürlerini, hastane başhekimlerini, emniyet görevlilerini valilikteki toplantıda ağırlayan Seddar Yavuz olası tedbirlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda Kocaeli’de yayılımın nasıl engelleneceği konuşuldu.

BAKANI BİLGİLENDİRDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bu toplantı sonrasında akşam saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telekonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Kocaeli’deki son durumu, virüs yayılımını ve bu yayılımı önlemek için yapılması gerekenleri anlatan Seddar Yavuz yeni tedbirlerle ilgili de bakan Soylu’yu bilgilendirdi.