Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaman yüksekokul binası çürüyor!

Kocaeli Üniversitesi Köseköy Meslek Yüksek Okulu binası 2019 yılında tahliye edilmişti. Üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen bu binayla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Kaderine terk edilen yapılara bir yenisi daha eklendi.

Kocaeli Üniversitesi Köseköy Meslek

SEBO İMZAKartepe ilçesi sınırları içinde kurulu bulunan ve 5 dalda eğitim veren Köseköy Meslek Yüksek Okulu, 2019 yılında kapatıldı. Tahliye edilen binayla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Tahliyenin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen devasa bir yüksekokul binası, kaderine terk edildi. Kocaeli’de çürümeye bırakılan binalara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Okul binasının ne olarak değerlendirileceği yönünde bir açıklama yapılmadı.

SORULAR CEVAPSIZ KALDI

Yeni okul binalarına milyonlarca lira harcanırken halihazırda bir kampüsün atıl bir hale getirilmesine kimse bir anlam veremiyor. MYO binasıyla ilgili muhalefet partilerinin temsilcileri çeşitli platformlarda binanın nasıl değerlendirileceğini sorular sordu. Konu muhalefet milletvekilleri tarafından TBMM’ye de taşındı. Ancak bakanlık da binanın ne yapılacağıyla ilgili bir cevap vermedi. Köseköy’ün merkezinde dev bir bina kaderine terk edilmiş oldu.

Kocaman yuksekokul binasi curuyor