Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köfteci Yusuf İzmit’ten şikayet var!

Türkiye’nin en büyük zincir

Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından biri olan Köfteci Yusuf’un kentimizde de pek çok tesisi bulunuyor. O tesislerden en merkezi konumda bulunanı İzmit Outlet Center. Söz konusu restorana her gün yüzlerce müşteri gidiyor. Ancak Köfteci Yusuf ilk günlerde vaat ettiği kaliteyi koruyamıyor. Corona virüsü sürecinde kapalı olan restoran hizmet vermeye başladıktan sonra yine şikayetler geliyor. O şikayetlerden biri önceki gün soğuk servis edilen yiyeceklerle ilgiliydi.

PATATES KAYIŞ GİBİ, PİYAZ PİYAZLIKTAN GEÇMİŞ

Şikayetvar.com’da yayınlanan Güldane isimli bir vatandaşın şikayeti şöyle; “Bugün İzmit outlet’ teki Köfteci Yusuf’a gittik dışarıda oturduk masamızı temizleyen hanımın üstü başı helak bir durumda. Ne istediğimizi sordu ben de menü istedim, menü yok dedi. Menünüzde ne var o bu var fiyat soruyoruz düşünüyor. Saçma sapan bir sistem. 15 TL’ye piyaz patates yoğurt getirdi. Lakin patatesler kayış gibi, soğuk, piyaz piyaz olmaktan geçmiş.

KÖFTECİ YUSUF’A YAKIŞMADI

Ben köfte istedim köfte sadece iç yağ tadıyordu . 70 TL’ye yakın para verdik, resmen çöpe attık o parayı. Ne eşimin yediği kuzu sis ne de benim yediğim köfte iyiydi. biz bu parayı kolay mı kazanıyoruz? Garsonları bu kadar biçare olmamalı. yiyeceklere de bir an önce çeki düzen verilmeli. Yakışmadı bu Köfteci Yusuf’a.”