Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köfteci Yusuf’ta hijyen sorunu!

Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri bulunan Köfteci Yusuf’un Kocaeli Outlet Center şubesinden şikayet var. Gökhan isimli bir vatandaş Köfteci Yusuf’un pek çok şubesinde severek yemek yediğini ancak Outlet Center şubesinde hijyen ve servis sıkıntısı olduğunu söyledi. Şikayetiyle birlikte bir fotoğraf da paylaşan vatandaş Köfteci Yusuf yöneticilerinin söz konusu şube ile ilgilenmesini istedi.

YORGUN PERSONEL

Gökhan isimli vatandaşın şikayetinde şu ifadeler yer aldı: “Şunu belirtmek isterim Köfteci Yusuf’a gerçekten severek ve beğenerek ayda en az iki kez giderim. Nerede olursam olayım lakin bu şubeniz beni resmen hayal kırıklığına uğrattı. Hijyen sıfır servis çok kötü ve personel yorgunluktan bitkin bir halde sipariş yetiştirmeye çalışıyor. Buraya bir an önce el atmanız gerekmektedir teşekkürler.!”kofteci yusuf kocaeli outlet center subesi hayal kirikligina ugratti 1 1

Kullanıcıların Köfteci Yusuf’un farklı şubeleri ile ilgili bazı şikayetleri şöyle;

Köfteci Yusuf Yemeğimizi Yiyemedik Ve Terk Ettik

Bugün Edremit’te 20 km seyahat edip ailecek güzel bir yemek yiyelim dedik. Tabii açız ve birkaç gündür de çocuklar başımın etini yemiş Köfteci Yusuf’a gidelim diye.
Ben gecen sene son anda çıkan bir işten dolayı tatilde aileme eşlik edememiştim. Onlar geçen sene de Köfteci Yusuf’a gitmişler bir akşam ve küçük kızım kara sineklerden ürktüğünden yemeğini bitirememiş.
Benim de bundan haberim bu defa restorana girişimizde oldu. Onlar için belki kötü bir dejavu oldu o yüzden. Daha siparişler gelmişti ki kara sinek kümesinden dolayı yemeğimize devam etmemiz mümkün olamadı bile.
İnsanın içi kalkıyor ister istemez. Aynı sineklerin restoranda her yere konduğunu, yerde gezindiğini düşününce hiçbirimiz yemeğe devam edemedik. Hemen paket yaptırıp siparişlerimiz soğumadan eve döndük.
Resmen boğazımıza durdu o bir iki lokma. Biz ailecek Köfteci Yusuf’un birçok şubesinde yemek yemekten keyif duyan ve hatta şarküterisinden de devamlı alışveriş yapan sadık bir müşterisi olarak bu defa hiç memnun kalmadık.
Karasinek ordusu her restoran için bir hijyen sorunudur ve ele alınması çözülmesi gerekir ve bunun herhangi bir mazereti de olamaz.
Toplum sağlığı hele bu dönemde çok önemsenmeli ve hastalık kaynağı olabilecek karasinek sorunu Edremit şubesinde bir an önce çözülmeli!

Köfteci Yusuf İşini Yapıp Yapmayan Personel Farkı Var Mı?

İşini yapıp yapmayan personel farkı var mı? Nasıl ayırt ediyorsunuz? Bunu yapmadığınız belli? Örneğin, Susurluk’ta saat 8:00 – 09-00 saatlerinde yoğun olmayan bir sırada onlarca kez yanımızdan geçip durmayınca, bakar mısınız! Denilince bakmadan, geliyorum deyip yine 5-6 dakika masaya uğramayan sipariş almayan personeli nasıl değerlendiriyorsunuz?

Köfteci Yusuf Hijyen Tedbir Önlem Hiç Birisi Yok

30 Haziran 2020 günü Selway outlet AVM de bulunan Köfteci Yusuf restoranına gitme hatasında bulundum. Bakanlıklarca yayımlanan Covid-19 tedbirleri kapsamında alınması gereken önlemlerin neredeyse hiç biri alınmamıştı. Kapıda ateş ölçümü yok. Masalarda kolonya dezenfektan vs. Yok. İstenildiğinde sadece ıslak mendil olduğu söylendi. Böyle kurumsal bir firmada böylesine sorumsuzca davranılması reklamın en kötüsüdür. Bir daha adım atmam kimseye de attırmam. Bu şikayeti anlatabildiğim her yerde anlatıp ulaşabileceğim tüm makamlara iletmekten imtina etmeyeceğim.

Köfteci Yusuf Siparişim 1bucuk Saate Geldi

Köfteci Yusuf’tan sipariş verdiğim sipariş 45dk -1 saat aralığında gelecek denilmesine rağmen 1 buçuk saate geldi. Üstelik sipariş verdiğim şube bulunduğum yere 1 km uzaklıkta. Böyle durumunuz varsa kalkıp da 45 dakika – 1 saat aralığında denilmesine gerek yok. Siparişimin 57. Dakikasında aradığımda kuryede denildi buna rağmen yine 30-35 dakika sonrasında geldi. Bundan sonra tercih ettiğim yemek firması olmayacaksınız.

Köfteci Yusuf’un Yemeklerinden Zehirlendim

28 Haziran 2020 tarihinde Bandırma çıkışındaki Köfteci Yusuf’a gittim. Yemek yedik. Ertesi günü ishal, kusma, karın ağrısı şikayetlerim oldu. Köfteler sertti ve çorbanın tadı değişikti. Hiç memnun kalmadım. Biraz daha dikkat ederseniz sevinirim yoksa bir daha gitmeyi düşünmüyorum.