Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOGACE’den Vedat Çalık’a kınama!

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık’ın Gazeteci Ergün Demirf’e yönelik çirkin hakaretlerine Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından kınama geldi…

Zafer Partisi Kocaeli İl

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Cemiyetimiz üyesi, Kocaeli Çınar Gazetesi yazarlarından Ergün Demir, kaleme aldığı köşe yazısı sebebiyle, Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık tarafından, adeta ağza alınmayacak ifadeler ile hakarete uğramıştır. Meslektaşımız Ergün Demir’e yapılan hakaretler, hepimize yapılmıştır. Kentimizi temsil edebilecek konumda bulunan Zafer Partisi İl Başkanı Vedat Çalık’ın üslubu, hakaretleri bir siyasi partinin il başkanına yakışmamaktadır.

ENDİŞE VERİCİ

Duruşu ve kelimeleri ile herkese örnek olması gereken şahsın, kendisine hakim olamadığı ortaya çıkmıştır. Basının hür ve özgür olması gerektiğinden sürekli dem vuran kişilerin, daha küçücük eleştiriyi bile kaldıramadıklarına bu olayda şahit olduk. Evlatlarımıza, çocuklarımıza örnek olmasını beklediğimiz kişinin konuştuğu, hitap ettiği dil, endişe vericidir.

ERGÜN DEMİR’E HAKARETE KINAMA

Hal böyle iken, bu kişinin ileriki günlerde, kent siyasetinde önemli bir yere gelmesi durumunda, basın mensuplarına nasıl davranacağını şimdiden merak ediyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşımız Ergün Demir’e yapılan hakaret ve ithamları kendimize yapılmış kabul ediyor ve il başkanı Vedat Çalık’ı kınıyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu”