Körfez Belediyesi sokak hayvanlarına doğal yaşam alanı inşa etmeye hazırlanıyor. 43 bin metrekareden oluşacak projenin ihalesi gerçekleştirildi ve söz konusu işi Ankara’nın Çankaya ilçesinde faaliyet gösteren Konuralp Şirketi aldı. 15 Aralık’ta taraflar arasında sözleşme imzalanırken çalışmaların da ilerleyen günlerde başlaması bekleniyor.
YAKLAŞIK MALİYETİ 18,7 MİLYON TL
Körfez Belediyesi “Sokak hayvanları doğal yaşam alanı yapım işi” için 20 Kasım’da ihaleye çıktı. Yaklaşık maliyeti 18 milyon 730 bin 698 lira olan ihale açık teklif usulüyle gerçekleştirilirken en yüksek teklif ise 18 milyon 745 bin lira oldu. En düşük teklifi veren Konuralp İnşaat Ticaret ve Turizm Şirketi’yle Körfez Belediyesi arasında 15 milyon 448 bin 165 liralık bedel karşılığında sözleşme imzalandı.
150 GÜNDE TAMAMLANACAK
Körfez Belediyesi’nin sokak hayvanları için yaptıracağı projede Konuralp Şirketi’ne yer teslimini kısa süre içerisinde yapacak. 43 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan proje 150 günde tamamlanarak Körfez Belediyesi’ne teslim edilecek.
