Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Belediyesi’nde soruşturma!

Körfez Belediyesi belediyeye ait çitleri evine götüren AKP’li meclis üyesi ve spor koordinatörü Selami Tanış’la ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada çitleri Tanış’ın kardeşine teslim edilen sorumlular hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Körfez Belediyesi belediyeye ait

Körfez Belediyesi belediyeye ait çitleri evine götüren AKP’li meclis üyesi ve spor koordinatörü Selami Tanış’la ilgili bir açıklama yayınladı. Tanış’ın bütün görevlerinden istifa ettirildiği belirtilen açıklamada ayrıca belediye içerisinde çitleri Tanış’ın kardeşine teslim edilen sorumlular hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

KARDEŞİNE AİT EVE GİTTİ

Körfez Belediyesi tarafından yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan, belediyemiz tarafından yapılan saha düzenleme tadilat çalışması sırasında açığa çıkan bir miktar hurda telin hurdaya ayrılması gerekirken, hurdaya ayrılmadığı, Meclis Üyemiz Selami TANIŞ’ın ifadesine göre kardeşinin talebi üzerine yine kardeşine ait evin bahçesine bırakıldığı tespit edilmiştir.

Olayın akabinde söz konusu tel çitlerin bırakıldığı yerden hemen alınarak belediye hurdalığına bırakılması sağlanmış, kamu zararı oluşması engellenmiş olup konuyla ilgili olarak da belediye çalışanlarımızdan sorumlular hakkında idari soruşturma başlatılmıştır.

TANIŞ İSTİFA ETTİRİLDİ

Aynı zamanda konuyla ilgili olarak olayda adı geçen Meclis Üyemiz Selami TANIŞ’ın Körfez Belediye Spor Koordinatörlüğü ve Belediye Meclis Üyeliğinden İstifası da kabul edilmiştir.

Bahsi geçen olayın bir kısım medya ve yorumlarda ifade edildiği gibi bir hırsızlık olayı olmadığını, hurda tel çitlerin idareden talep edilerek alındığını, olayın idari hata ve ihmal de içerdiğini, ancak olaya Meclis Üyemizin isminin karışmış olması da söz konusu durumun tarafımızdan da asla tasvip edilmediğini, yanlış bulduğumuzu da özellikle ifade etmek isteriz.

HESABI SORULACAK

Sevgili Körfez halkımız emin olsun ki, Belediye yönetimi ve çalışmalarımızda bu ve benzeri usulsüz ve yanlış işleri yapanlara ve yaptıranlara asla müsaade edilmeyecek ve kim olursa olsun hesabı sorulacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur…