Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Belediyesi’ne 30 milyon TL ek bütçe

Körfez Belediyesi’ne 30 milyon TL ek bütçe konulması komisyona havale edildi. Bu madde 10 Ekim Pazartesi günü (bugün) saat 15.00’de yapılacak ikinci oturumda ele alınacak.

Körfez Belediyesi’ne 30 milyon

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı meclis toplantısı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında yapıldı. 13 maddenin karara bağlandığı meclis toplantısında, Körfez Belediyesi’ne 30 milyon TL ek bütçe konulması komisyona havale edildi. Bu madde 10 Ekim Pazartesi günü (bugün) saat 15.00’de yapılacak ikinci oturumda ele alınacak.

SÖĞÜT: HİZMETLERİ AKSATMIORUZ

2022 mali yılı bütçesine ek ödenek olarak belirlenen 30 milyon TL ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. Oy çokluğu ile kabul edilen raporla ilgili konuşan Başkan Söğüt, “Tüm çalışanlarımıza bildiğiniz üzere yüzde 40 oranında bir iyileştirme yaptık. Yaptığımız bu iyileşmenin tutarı 13 milyon. Çalışanlarımızın refahı için bu adımı attık. Bunun yanı sıra, sosyal belediyecilik anlayışımızla kırtasiye yardımları başta olmak üzere diğer hizmetlerimizi ilçemiz insanıyla buluşturuyoruz. Hizmetlerin aksamaması için gereken neyse onu yaparız” dedi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIM

Körfez sınırları içerisinde bulunan Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu raporlarının da görüşüldüğü madde oy birliği ile Körfez Meclisi’nden geçti.