Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Yarımca Sahili’ne yeni sosyal tesis!

Körfez Yarımca Sahili’ne yeni sosyal tesis geliyor. Körfez Belediyesi kapalı kullanım alanı 94 metrekare olacak yeni sosyal tesis için ihale ilanı yayınladı.

Körfez Yarımca Sahili’ne yeni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Hizmet Tesisi’nin ikincisini Gebze’de inşa ediyor. Söz konusu bina 8 milyon 822 bin liraya mal olacak.İlk defa Körfez Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Halk Meclisi toplantısında gündeme gelen Körfez Yarımca Sahili Sosyal Tesis projesi hayata geçiyor. Körfez Belediyesi Körfez Yarımca Sahili’ne yeni sosyal tesis inşa etmek için ihale ilanı yayınladı. 25 Haziran’da gerçekleştirilecek ihale ile 94 metrekarelik sosyal tesis binası inşaatı için en somut adım atılmış olacak.

YARIMCA SAHİLİ SOSYAL TESİSİ BU YAZA YETİŞMEYECEK

İhaleyi kazanan yüklenici firma 10 gün içerisinde inşa çalışmalarına başlayacak. İhalenin temmuz ayı sonunda sonuçlanması ve Körfez Belediyesi’nin yüklenici firma ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Ancak sosyal tesis Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün Mimar Sinan Mahallesi Halk Meclisi toplantısında iddia ettiği gibi bu yaza yetişmeyecek. Sosyal tesisin inşası için verilen süre tam 6 ay. Körfezliler en iyi ihtimalle bir sonraki yaz söz konusu tesisten yararlanabilecek.