Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de 152 çocuk sünnet edildi

Körfez’de 152 çocuk sünnet ettirildi, eksiksiz bir şölenle de doyasıya eğlendi. Çocukları yalnız bırakmayan Başkan Şener Söğüt, mutluluklarına ortak oldu.

Körfez’de 152 çocuk sünnet

Körfez Belediyesi, bu yıl ikincisini gerçekleştirilen Sünnet Şöleni ile ilçede yaşayan 152 çocuğu sünnet ettirdi ve onlar için muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdi. Yarımca Alparslan Türkeş Spor Komleksi’nde gerçekleştirilen eğlenceye; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİR TURU ATTILAR

Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde bir araya gelen çocuklar, üstü açık araçlarda şehir turu yaptı ve vatandaşları selamladı. Konvoy sonrasında sünnet çocukları, kendileri için hazırlanan Yarımca Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’ne geldi. Burada eğlence alanında oyun grupları ile eğlenen çocuklar, ilizyon ve şov gösterilerini izledi. Programda ayrıca çocuklar ve aileler için yemek ve dondurma ikramları yapıldı.

MUTLULUĞUNUZ BİZİ SEVİNDİRDİ

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, dualar edildi. Dua sonrasında kürsüye gelerek çocuklara seslenen Başkan Söğüt, “Tüm çocuklarımıza maşallah diyerek başlamak istiyorum. Hepinize maşallah. Bugün özellikle sahaya girdiğimde sünnet olmanın mutluluğunu ve heyecanını gözlerinizden okudum. Sizler kadar ailelerinizde de mutluydu.

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bir insanın hayatında önemli anlar vardır; bu da onlarda birisi. Biz de belediye olarak çocuklarımıza, ailelerimize bu sevinci yaşatmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Tabi Körfez Belediyesi olarak birçok hizmet yapıyoruz. Ama belediyecilik hizmetleri dışında gönüllere dokunan hizmetler de yapıyoruz. Bizi en fazla mutlu eden hizmetler de bunlar. Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” dedi

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çocuklar için eğlence dolu bir yaz planladıklarını belirten Başkan Söğüt, “Her gün bir mahallemizde çocuk şenliklerimiz var. Ağustos ayında da bu devam edecek. Siz gülün, eğlenin. Çünkü biz sizler güldükçe daha çok mutlu oluyoruz” dedi. Başkan Söğüt’ün konuşmasından sonra Hacivat ve karagöz dışında ilizyon ve şok gösterileri gerçekleştirilirken, oyun parkurları da kuruldu. Çocuklar eğlence dolu bir gün geçirdi.