Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de önce 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü açılışı sonra konser

Körfez Belediyesi, yaşlıların sosyal faaliyetlerde bulunacakları ve yaşam sürecini aktif bir şekilde geçirmelerini sağlayacak 60+Aktif Yaşlanma Kulübü’nü Yarın (16 Eylül Cuma) düzenlenecek törenle hizmete açacak.

Körfez Belediyesi, yaşlıların sosyal

Körfez Belediyesi yaşlıların yaşam kalitesini yükseltmek ve yaşlılara yönelik projeler geliştirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Yarımca Sahili’nde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü yanında 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nü hizmete açıyor. Yaşlıların sosyal faaliyetlerde bulunacakları, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri ve yaşam sürecini aktif bir şekilde geçirmelerini sağlayacak 60+Aktif Yaşlanma Kulübü’nün açılışına il ve ilçe protokolü de katılacak. Açılış 16 Eylül Cuma günü saat 17:00’da gerçekleştirilecek.

USTA ÇIROCK KONSERİ

Açılış sonrasında aynı bölgede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından konser etkinliği de düzenlenecek. Usta ÇıROCK konseri de açılışın hemen ardından saat 18:00’de başlayacak. İki etkinliğe de katılımın yoğun olması beklenirken, Başkan Şener Söğüt, tüm vatandaşları davet etti.