Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de sülfürik asit fabrikası istemiyorlar

Körfez Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, sülfürik asit fabrikası için ÇED toplantısı öncesi Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü eleştirdi.

Körfez Belediye Meclisi CHP

Körfez’e yeni bir fabrika daha kurulmak isteniyor. Bu sülfürik asit fabrikası için çevre etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılacağı duyuruldu. Körfez Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, bir açıklama yayımlayarak, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü eleştirdi.

Erkan Uygun, şunları söyledi: “21 Nisan Çarşamba günü Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde saat 11.00’de ilçemizde kurulacak olan sülfürik asit fabrikası için ÇED toplantısı yapılacak. Pandemi sürecinde kısmı kapanmanın olduğu bugünlerde oldu-bittiye getirmek adına acilen bu ÇED toplantısının yapılmasındaki amaç nedir?

ŞENER SÖĞÜT FABRİKA SAHİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye başkanı Şener söğüt bu tesisi kuracak olan firmanın sahibini 5 Nisa’n günü ziyaret ediyor Nisa’n ayı meclisinde bizzat sanayicilerden öğrencilere dağıtmak için tablet desteği isteyeceğini söyledi. ziyaret amacı nedeni belli belediye olarak bu asit fabrikasına ÇED raporuna onay verilecek.

KÖRFEZ’E İHANET!

Körfez halkını düşünmeyen sayın Şener söğüt körfez halkının sağlığını hiçe sayacaktır Demir’i bile eriten asit fabrikasına onay vermek körfez halkına ihanet etmektir.

sener sogut moduler celik

korfez sulfurik asit tesisi