Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de tırlara ceza kesilecek!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tır garajı inşaatı tamamlandı. Bu sebeple artık mahalle aralarında park eden tırlarla ilgili yasal işlem yapılacak, ceza kesilecek.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tır

Ugur ENC minKocaeli’nin Körfez ilçesinde tır garajı inşaatı tamamlandı. Bu sebeple artık mahalle aralarında park eden tırlarla ilgili yasal işlem yapılacak, ceza kesilecek. Konuyla ilgili Körfez Belediyesi ekim ayı meclis toplantısında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt zabıta ve emniyet müdürlerine çağrıda bulundu. Tır garajının başına mesleği fırıncılık olan bir ismin geçirilmesiyle ilgili muhalefetin eleştirilerine de yanıt veren Şener Söğüt tır garajında şoförler için servis hizmeti de olacağını söyledi.

İZMİT GÖNDERMESİ

Başkan Şener Söğüt şöyle konuştu: “Tır garajı yaptık. Burada bir arkadaşımıza güvenmişiz. Burada arkadaşımızla bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Çok nitelikli bir iş değil bu zaten. Ben oradaki koordinatörü mali işlerin başına oturtmuyorum. Orada tır garajını sevk idare edecek. Hepsi bu. Bir sorumluluk verirken o kadar hakkım olduğunu düşünüyorum. Biz diğer belediyeleri de takip ediyoruz. Kayınpederi alınmış, gelini alınmış böyle şeylere de girmek istemiyorum. Belediye başkanı istiyorsa alabilir istediğini. Sonuçta 5 sene sonra hesap verecek halkına.

SİSTEMLERİ KURULUYOR

Tır parkımız bitti. Şu anda sistem kuruluyor. Zabıtamız ve emniyetimiz mahalle sokaklarında, mahalle aralarında tır parkına izin vermeyecek. Tır parkımıza servis de koyacağız. Şoförlerimiz aracını park edince evine rahatlıkla gidebilecek. Garajımızın 350 tır kapasitesi var. Ben buradan zabıta ve emniyet müdürlerimize çağrı yapmak istiyorum. Denetimleri artırsınlar, mahalle arasında park eden tırlarla ilgili yasal işlem yaparak cezai işlem uygulasınlar.”