Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koronavirüs şüphelisi işçi teste böyle gitti!

Gazeteci Erhan Altıparmak, bugün

Gazeteci Erhan Altıparmak, bugün Gebze-İzmit otobüsünde rastladığı bir olayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Olayda bir işçi belediye otobüsünde maskesini indirmiş halde seyahat ediyor. İşçi, telefonda Covid-19 testi için hastaneye gideceğini söylüyor.

COVİD TESTİ İÇİN…

Altıparmak, tanık olduğu olayı şu ifadelerle anlattı: “Şimdi Gebze – İzmit otobüsündeyim. Evet bu işçi çok yorgun. Telefon konuşmasına şahit oldum. Covid testi için hastaneye gideceğini söyledi. Arkadaşına ayrıca çalıştığı yerin kendisine çıkış yapmasını söyledi. Bunlar kişinin iş hayatıyla ilgili şeyler. Durumu kötü olabilir. Fakat maskeyi çenesine takma hakkı tanımaz. Benim de sağlığı. Önemli. Kimsenin beni riske atmaya hakkı yok.

MASKELER ÇENEDE!

435 numaralı otobüste şoför dahil birçok kişi maskeyi çenesine indirmiş. Otobüs içinde sürekli dolaşan bir hava akımı var. Kendimi koruyorum, maskemi çıkarmıyorum. Şimdi bu paylaşımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri görecek. Lütfen uyarın. Kurallardan taviz vermeyin! Bana ‘zaten çok geziyorsun’ diyorlar. Gezmekten kimsenin başına bir şey gelmez. Tedbirsizlikten gelir!”