Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOTO adayı Bıyıklı’dan gövde gösterisi… Flaş konuşmalar

Kocaeli Ticaret Odası seçimleri yaklaşıyor. Adaylardan İbrahim Bıyıklı ve destekçileri, bugün Emex Otel’de gövde gösterisi yaptı.

Kocaeli Ticaret Odası seçimleri

KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, bugün Emex Otel’de destekçileriyle birlikte bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu toplantıda yönetim adayları, misafirlerini kapıda karşıladı. Sarı atkılarla salonu dolduran Bıyıklı destekçilerinin motive olduğu gözlemlendi. Kahvaltı programının Bıyıklı, bir konuşma yaparak hedeflerini sıraladı.

ÜSTENCİ DİL

KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, özetle şunları söyledi: “KOTO’nun makus tarihini değiştirmek istiyoruz. Biz bu değişimi neden bu kadar önemsiyoruz. 15 Temmuz’dan bu yana odamız en sevimsiz, yalnız ve arzu edilmeyen bir dönem yaşamıştır. Üyeler yalnız bırakılmıştır. Odanın mevcudiyeti birilerinin çıkarlarına geçmiştir. Oda makamları politik manevra makamı olmuştur. Biz yoksak oda yok oda ancak bizimle idare edilebilir ifadelerini okuduk. Bunu değiştirmezsek bu üstenci dil devam edecek.

ODA YIPRANIYOR

Ancak iş yaşamında başarıya ulaşmak isteyenler bilir ki yönetilen makamlara sistemlere dayanır, kişilere değil. Odamız mahir olmayan ellerde ve yıpranmakta. Kaynaklar üye yerine kişilere harcanmakta. Kutsal bir yapı olması gereken odamız kişisel hırslara hizmet eden bir yapı haline getirilmiştir. Oda arpalık olarak kullanılmıştır. Üyelerine katkı sağlayacak çalışmalarla değil şekil yapmayla meşgul olmuşlardır.

SOMUT PROJELERİ YOK

Hafta içinde oda başkanı seçime giriş konuşması yaptı. Somut bir projesi yoktu. Proje diye söz ettiği çalışmalar önceki dönemin projeleriydi. Bankalardan katı koşullarla az sayıda üyeye kredi verildi bununla övündüler. Ben ve arkadaşlarımız, odanın gerçek sahiplerine oda üyelerine hizmet edecek hale geleceğiz. Oda idari makamları üye sorunlarını çözecek.

KENDİMİZİN DEĞİL ÜYELERİMİZİN REFAHI

Odayı eşe dosta akrabaya değil, üyelere faydalı hale getireceğiz. Sürekli iletişimin yolunu açacağız. Politikayı kendi reklamımız için değil üye sorunlarının çözümü için kullanacağız. Odayı siyaset üstü bir mahal haline getireceğiz. Kendimizin değil üyelerin refahını önceleyeceğiz.

ÜYELERDEN DESTEK İSTEDİ

8 Ekim’de seçim yapacağız. Herkes programını seçime katılacak şekilde yapsın. Yetki belgelerimizi onaylatalım. Aidat borcumuzu ödeyelim. Benim İbrahim Bıyıklı ve arkadaşlarımın odadan fayda sağlamak niyetimiz yok. Biz icraata tabiyiz. Biz yorulmaya ve yoğrulmaya gönüllüyüz. İzin verin bu yönetime gelip farkımızı gösterelim. Sözlerimizin arkasında mertçe nasıl durduğumuzu gösterelim. Asla sizi aldatmayacağız, mutlaka üretecek ve proje yapacağız. KOTO hepimizin. Sarı listeye gönül rahatlığıyla oy verebilirsiniz.”

3ad66c9c e410 4906 bec7 765ff7a17f26 564d0da5 f4ea 4580 8f7a 6310e4c45176