Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOTO Başkanı Necmi Bulut teşekkür etti… Kırmızı çizgisi ne olacak?

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı/ KOTO Senin Grubu Başkan Adayı Necmi Bulut, 8 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşen Oda Organ Seçimleri sonrası teşekkür açıklaması yaptı.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı/

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı/ KOTO Senin Grubu Başkan Adayı Necmi Bulut’un açıklaması şöyle: “Seçim sonuçlarından da anlaşılacağı üzere gücümüzü koltuktan değil, sahadan aldık” ifadelerine yer veren Başkan Bulut, “Meslek komitesi asil/yedek, meclis üyesi asil ve yedek üye seçimlerimizi, 8 Ekim 2022 Cumartesi günü tamamladık. 6 bin 349’u şirket, bin 255’i şahıs olmak üzere toplam 7 bin 604 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde, 3 bin 629 üye oy kullanarak iradesini ortaya koymuştur. Seçimler Odaların düğün günü gibidir.

KIRMIZI ÇİZGİ

Teşekkürlerin en büyüğü; hava muhalefetine ve yoğun ilgi dolayısıyla oluşan trafiğe rağmen yanımızda olan, iradesini sandıkta beyan eden kıymetli üyelerimize… İkinci özel teşekkürüm ise aylardır gecesini gündüzüne katarak çalışan, bir an olsun rehavete kapılmayan, sürekli saha ile temas halinde olan ve tüm bu çabaların sonunda 8 Ekim’i mavi renge boyayan KOTO Senin Ekibi’ne ve KOTO Senin Ekibi’ne destek veren gönül dostlarımıza marifetimiz, çok çalışmak kadar, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmiş olmamızdır. Çalışma dönemimizde de kırmızı çizgimiz; bu birlikteliği korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizi ve her biriyle çalışmaktan gurur duyduğum ekip arkadaşlarımızı gönülden selamlıyor, sonsuz teşekkür ediyorum.”