Kocaeli Ticaret Odası’nda devam eden meslek komitesi seçimlerinde tansiyon yükseldi. 7. Meslek Komitesi’nde yer alan Ali Yüksel Balaban ile Bahattin Ertuğ arasında yaşanan tartışmanın ardından KOTO Başkanı Necmi Bulut da olaya dahil oldu. Bulut’un, “Sakin oluyorum, hâlâ bana yürüyor ya!” sözleri dikkat çekti.
BALABAN İLE ERTUĞ ARASINDA TARTIŞMA İDDİA EDİLİYOR
İddialara göre olay, Ali Yüksel Balaban ile Bahattin Ertuğ arasında yaşanan sözlü tartışmayla başladı. Tartışmanın, bir üyeye oy konusunda baskı yapıldığı iddiası üzerine çıktığı öne sürüldü. Söz konusu baskı iddiasına ilişkin taraflardan henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.
NECMİ BULUT ÇOK GERİLDİ
Tartışmanın büyümesi üzerine KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut da yaşanan gerilime dahil oldu. Çevredekilerin tarafları sakinleştirmeye çalıştığı sırada Bulut’un oldukça gerildiği görüldü.
HALA BANA YÜRÜYOR YA!
Yaşananların ardından Necmi Bulut, karşı tarafın üzerine yürüdüğünü belirterek tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Abi bana yürüyor ya… Abi diyorum, bana yürüyor ya! Lütfen… Yanlış. Konuşmayacak, bana yürümeyecek. Abi diyorum… Sakin oluyorum, hâlâ bana yürüyor ya!” Araya girenlerin tarafları ayırmaya ve tansiyonu düşürmeye çalışmasıyla tartışmanın daha fazla büyümesi önlendi.
