Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giydi

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Akademik

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Tuba Liman Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hüsnü Efendi ve Prof. Dr. Ayten Yazıcı, fakülte akademisyenleri, öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin tanıtım filmi ile başlayan törende, fakülte öğrencilerinden İnt. Recep Şeker edindiği deneyimlerini fakülteye yeni başlayan öğrencilerle paylaşarak, tavsiyelerde bulundu. KOÜ Tıp Fakültesi Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Ceyla Eraldemir de konuşmasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında tanıtıcı bilgiler paylaşarak, öğrenci danışmanlık hizmetlerinin önemine değindi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan “Hem hekimlik mesleğini hem de fakültemizi tercih ettiğiniz için sizleri tebrik ediyor ve hepinizi kutluyorum. Umarım sizlerin mezuniyetinizi de bugün ki gibi aynı heyecanla, aileleriniz ile birlikte kutlarız” ifadelerini kullanarak yaptığı konuşmada; sağlıklı, başarılı, huzurlu bir eğitim-öğretim yılı olması dileklerinde bulundu.