Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ’de 1 lira usulsüzlük yok! Sayıştay’dan teşekkür!

Sayıştay Kocaeli Üniversitesi ve üniversiteye ait döner sermayenin 2020 yılı denetimini tamamladı. Üniversitenin denetim raporlarında 1 lira usulsüzlüğe ve hiçbir kayıt  hatasına rastlanmadı.

Sayıştay Kocaeli Üniversitesi ve

Sayıştay Kocaeli Üniversitesi ve üniversiteye ait döner sermayenin 2020 yılı denetimini tamamladı. Üniversitenin denetim raporlarında 1 lira usulsüzlüğe ve hiçbir kayıt  hatasına rastlanmadı. Kocaeli Üniversitesi’nin 2020 yılı raporlarında hiçbir usulsüzlük tespit edilmemesinde rektör Sadettin Hülagü’nün özel çabası olduğu öğrenildi. Üniversitenin üst yönetimini kurallara uyulması konusunda sık sık uyaran Hülagü’nün çabası sonuç verdi 2020 yılında Kocaeli Üniversitesi sorunsuz bir denetim süreci çıkarmış oldu.

2020’DE ARTAN İŞLEMLERE RAĞMEN…

Corona virüsü pandemisini derinden hissettiğimiz 2020 yılında Kocaeli Üniversitesi’nin kusursuz bir yönetim sergilemesi takdir topladı. Pandemi sürecinde ve halen corona virüsü hastalarına da hizmet veren Kocaeli Üniversitesi’nde özellikle tıp fakültesi hastanesinde normal dönemden çok daha fazla ilaç ve tıbbi mal alımı gerçekleşti. Yüksek miktarlarda satın alımlara rağmen üniversitede hiçbir usulsüzlük ve işlem hatası olmadı.