Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ’de bahar konserleri iptal!

Kocaeli Üniversitesi’nde yapılması beklenen bahar konserleri iptal edildi.

Kocaeli Üniversitesi'nde yapılması beklenen

Basliksiz 3 1Kocaeli Üniversitesi’nde 2021 yılında coronavirüs tedbirlerinden, geçen yıl da 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden dolayı iptal edilen KOÜFEST konserleri bu yıl bir kez daha iptal edildi.

TASARRUF TEDBİRLERİ VE GAZZE

Kocaeli Üniversitesi’nde öğrencilerin merakla beklediği KOÜFEST bahar konserlerinin iptal gerekçeleri de belli oldu. KOÜ’de yapılması beklenen ancak iptal edilen bahar konserlerinin temel sebepleri arasında Türkiye’de yaşanmakta olan ekonomik kriz nedeniyle hükümetin uygulamakta olduğu tasarruf tedbirleri ile yayınlanan tasarruf genelgesi ve İsrail’in Gazze’de yapmış olduğu saldırıların olduğu iddia edildi.

13-15 MAYIS ARASINDA YAPILACAK

Kocaeli Üniversitesi’nde yapılması beklenen KOÜFEST bahar etkinlikleri 13-14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenmesi bekleniyor. Festivalde bu yıl sadece öğrencilerin düzenleyeceği etkinlikler yer alacak.

REKTÖRÜN LÜKS MAKAM ARACI

Kocaeli Üniversitesi tasarruf tedbirleri adı altında bahar festivalini iptal ederken rektör Zafer Cantürk halen Audi marka A8 model ultra lüks bir makam aracı kullanıyor.