Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ’lü öğrenciler destek istiyor

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü, 13-16 Mayıs tarihlerinde Niğde Kemerhisar’da yapılacak “Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer” projesini daha çok kişiye duyurabilmek ve ulaşım desteği almak için yardımlarınızı bekliyor.

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü toplumsal sorunlara fayda sağlayabilmek amacıyla sosyal sorumluluk projeleri düzenliyor. Endüstri Mühendisliği Kulübü, bu sene sekizincisini 13-16 Mayıs tarihlerinde Niğde Kemerhisar’da yapılacak “Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer” projesini daha çok kişiye duyurabilmek ve ulaşım desteği almak için yardımlarınızı bekliyor.

ULAŞIM VE ÇEŞİTLİ KONULARDA DESTEK ÇAĞRISI

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü, kütüphanesi olmayan okullara tam donanımlı kütüphane ortamı oluşturmak, kitaplara ulaşamayan çocuklara kitap ulaştırmak ve kitap sevgisi aşılamak amacıyla Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer projesini 2016 yılında hayata geçirdi. “Tozlu Raflardan Rengarenk Düşlere!” sloganıyla yola çıkan öğrenciler 7 farklı şehirde kütüphane açarak farklı kategorilerde sayısız kitap bağışladı. Türkiye’nin dört bir yanına ulaşma hedefiyle hareket eden üniversite öğrencileri ulaşım ve çeşitli konularda desteklerinizi bekliyor.

99429482 7022 4254 aa18 9840cfab91c3