Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruçeşme’de çok fonksiyonlu hizmet binasını hayata geçiriyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşmeli vatandaşların aynı anda birçok hizmetten yararlanabileceği yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Av.
İzmit Belediyesinin Kuruçeşme’de kiraladığı Mazlanlar binası olarak bilinen yapıda oluşturulacak fonksiyonlarla ilgili geçtiğimiz ay Kuruçeşmeli kadın esnafların fikirlerini dinleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, tadilat çalışmaları devam eden binada bugün incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Kuruçeşme Yenimahalle Gönül Sokak’taki binaya giden Başkan Hürriyet, fiziki incelemelerde bulunarak binaya yüklenecek fonksiyonlarla ilgili ekibiyle istişare yaptı.

BİRÇOK HİZMET YER ALACAK

Tadilat çalışmaları devam eden yapı, çalışmalar tamamlandığında Kuruçeşmeli çocuklar, kadınlar ve yaşılar için birçok fonksiyona sahip olacak. İZGİM’de yer alan psikolog, diyetisyen, çocuk oyun odası, spor salonu ve kurs merkezlerinin bu binada da hizmet vermesi sağlanacak. Çocuklar ve gençler için dans alanlarının da bulunacağı bina Kuruçeşmeli vatandaşların birçok hizmetten aynı anda yararlanmalarına olacak sağlayacak.

YENİ PROJELER HAYATA GEÇECEK

2 bin metrekare kapalı alana sahip olan bina sergilere de ev sahipliği yapabilecek. Yine İzmit Belediyesinin yeni hizmetlerinden Mutfak Atölyesi ile Kısa Mola Merkezi de ilk olarak bu binada hayat bulacak. Yeni hizmet binasında ayrıca vatandaşların dinlenebileceği, zaman geçirebileceği kafeterya da yer alacak.
Hurriyet Kurucesmede cok fonksiyonlu hizmet binasini hayata geciriyor 4 Hurriyet Kurucesmede cok fonksiyonlu hizmet binasini hayata geciriyor 6