Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KYK yıllar sonra Kocaeli’ye yeni yurt yapacak!

KYK, KOÜ Körfez Yerleşkesi’nin yakınında bulunan, daha önce katlı otopark yapılması düşünülen alana yurt yapma kararı aldı.

KYK, KOÜ Körfez Yerleşkesi’nin

Nazim Ozgun Erbulan 1Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Körfez Yerleşkesinin bulunduğu alanın yakınında bulunan yer için Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurdu yapma kararı aldı. Edinilen bilgilere göre Kocaeli Valiliği öğrenci yoğunluğu nedeniyle yurt talebinde bulundu. KYK söz konusu talebin ardından öğrenci yurdu yapma kararı aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda da görüşülen kararda alana katlı otopark yapılması istenirken KYK talebi sonrasında katlı otopark alanı olarak başka yerlerin değerlendirilmesi kararı oy birliğiyle verildi.

MECLİSTE GÜNDEME GELECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında gündeme gelecek konunun maddesi ise şöyle: “İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun, Körfez Belediyesi, Atalar ve Çamlıtepe Mahallesi, G23.a.25.b.ve G23.b.21.a nazım ve G23.a.25.b.4.d ve G23.b.21.a.3.d uygulama imar planı paftalarında kalan 108 ada
1 No’lu parsel, 722 ada 20 No’lu parsel ile civarına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği”