Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KYÖD, 115 öğrenciye burs yatırdı

KYÖD yönetimi, seçimde verdiği sözü tutarak öğrencilerin burslarını yatırdı. Toplamda 115 öğrenciye destek olunduğu duyuruldu.

KYÖD yönetimi, seçimde verdiği

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Uğur Saral ve yeni yönetimi göreve gelmesinin ardından geçtiğimiz ay basın mensuplarıyla bir araya gelmişti. Saral, burada yaptığı açıklamada, “Genel kurul sürecinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 75 öğrenciye burs sözü verdik. Çünkü burs, KYÖD’ün asli sorumluluklarından biriydi ve biz de çok önemsiyorduk. Bu çerçevede Kocaeli’de okuyan, Kocaeli’den başka şehre gidip üniversite okuyan, şehit ve gazi çocukları için vereceğimiz bur sayını 104’e çıkardık. Burs miktarımız aylık 500 lira. Mayıs ayında, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde 2 burs vereceğiz. Bizler KYÖD’lüler ile KYÖD arasında aidiyeti güçlendirmek istiyoruz. Bunun için çok çeşitli kurumlarla protokoller imzalıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

BURSLAR BUGÜN YATTI

KYÖD Yönetimi, 75 öğrenciden 104 öğrenciye çıkardığını duyurmasının ardından bugün öğrencilerin hesabına burs ücretlerini yatırdı. Toplamda 115 öğrenciye burs desteği verilirken KYÖD’ün öğrencilerin başarılı olma noktasında maddi destekte bulunması takdir ediliyor. Burs ücretleri ise aylık 500 TL.

WhatsApp Image 2022 10 11 at 16.45.16 2